måndag, augusti 04, 2008

Nattens utsikt

Ja, det är ju inte natt än - det här var i förrgår när det
äntligen började regna och tempen sjönk.
Nu regnar det också och jag har krupit i mina sköna
mjukiskläder och dragit upp markisen omutifallatt
det tänker storma i natt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Busväder här också. Flydde campingen i lördags, söndagen var okej men idag tog det tid att ta sig till jobbet pga allt vatten på vägarna. Lika jobbigt att köra hem... flyt inte bort nu!

Anonym sa...

Oj, vilken bild !
Det är verkligen inte lätt att fotografera i mörker !
Här regnar det också, fast ordentligt och har hållt på i flera timmar och gör det fortfarande.
Det blåste också rejält förut också.
Ha det så bra.
Kram

Anonym sa...

Tackar för tipset, dessvärre tål jag inte acitylsalisylsyra. Xylocain fungerade bra. Idag har det kliat något förjordat! Vår receptionist blev humlad i våras, på tummen... den blev först dubbelt så stor och några dagar senare tappade hon allt skinn på den ytan. DET hoppas jag slippa - ganska mycket skinn som åker av i så fall!

Som om det inte räckte med humlan så bet jag sönder en tand igen ikväll. *suck* Hoppas på akuttid i morgon för det sticker upp en spets som irriterar tungan och därmed halskörtlarna. Alltid är det något, sa flickan som fick näsblod...

Önskar er en skön helg!

Anonym sa...

Det blev akuttid kl 15 idag - skönt att få det gjort direkt! Har inte fått sova för humlebettet har kliat och svidit om vartannat. Vid femtiden i morse var det som värst. Tog en Ipren och smorde in bettet med aloeverakoncentrat. Hjälpte tydligen för nu känns det bättre och svullnaden har lagt sig.

Ja nog verkar det vara vanliga personer som skriver kommentarerna. Kanske blir lite mindre intressant med ordverifieringen, vi får se.
Kram!